Arama
Like/Tweet/+1
Anahtar-kelime
En son konular
Mayıs 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Sebzeli Bulgur Pilavi
1 sayfadaki 1 sayfası
Sebzeli Bulgur Pilavi
Malzemeler
YARIM BARDAK BEZELYE
YARIM BARDAK BULGUR
1 ORTA PATATES
1 ORTA SOĞAN
1 ORTA DOMATES
2 DİŞ SARIMSAK
TUZ
TEREYAĞI
BAHARAT ÇEŞİTLERİ
Tarif
SOĞAN, PATETES VE DOMATESİ
KUŞBAŞI DOĞRUYORUZ
SOĞANLARI BİRAZ YAĞDA
KAVURUYOR ÜZERİNE PATETESLERİ
ATARAK İKİSİNİ SOTELİYORUZ
BEZELYE VE YARIM BARDAK KADAR
SICAK SU İLE SEBZELERİ
PİŞİRİYORUZ.
BULGURU ATIP SUYUNU,TUZUNU
VE BAHARATLARINI
AYARLIYORUZ,DOMETESLERİ
DÖKÜP AĞZINI KAPATIYORUZ
PİŞİNCE TEREYAĞI EKLEYİP
KARIŞTIRIYORUZ.
YARIM BARDAK BEZELYE
YARIM BARDAK BULGUR
1 ORTA PATATES
1 ORTA SOĞAN
1 ORTA DOMATES
2 DİŞ SARIMSAK
TUZ
TEREYAĞI
BAHARAT ÇEŞİTLERİ
Tarif
SOĞAN, PATETES VE DOMATESİ
KUŞBAŞI DOĞRUYORUZ
SOĞANLARI BİRAZ YAĞDA
KAVURUYOR ÜZERİNE PATETESLERİ
ATARAK İKİSİNİ SOTELİYORUZ
BEZELYE VE YARIM BARDAK KADAR
SICAK SU İLE SEBZELERİ
PİŞİRİYORUZ.
BULGURU ATIP SUYUNU,TUZUNU
VE BAHARATLARINI
AYARLIYORUZ,DOMETESLERİ
DÖKÜP AĞZINI KAPATIYORUZ
PİŞİNCE TEREYAĞI EKLEYİP
KARIŞTIRIYORUZ.
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Cuma Ekim 18, 2013 5:42 pm tarafından Admin
» Taner Yıldız: Geleceğin Madenini Bulduk Çıkaramıyoruz
Cuma Ekim 18, 2013 5:38 pm tarafından Admin
» Hakkari'de 40 Milyon Tonluk Maden Rezervi
Cuma Ekim 18, 2013 5:33 pm tarafından Admin
» Telefon kalp krizini bildirecek
Çarş. Mart 27, 2013 7:51 am tarafından Admin
» Google’a Sokak görünümü yaramadı
C.tesi Mart 16, 2013 9:14 pm tarafından Admin
» Sebzeli Bulgur Pilavi
C.tesi Mart 16, 2013 7:15 pm tarafından Admin
» Top Kek Tarifi
C.tesi Mart 16, 2013 7:13 pm tarafından Admin
» Canlı Maç Sonuçları
C.tesi Mart 16, 2013 6:41 pm tarafından Admin
» Böğürtlen Şerbeti
C.tesi Mart 16, 2013 6:34 pm tarafından Admin