MaXi TR | Türkiyeni En Güncel Bilgi Teknoloji Forumu.
Şu anda sitemizde Misafir olarak gezmektesiniz. Lütfen üye olun ya da üyeliğiniz varsa, giriş yapın. İyi Eğlenceler. Maxi TR

Join the forum, it's quick and easy

MaXi TR | Türkiyeni En Güncel Bilgi Teknoloji Forumu.
Şu anda sitemizde Misafir olarak gezmektesiniz. Lütfen üye olun ya da üyeliğiniz varsa, giriş yapın. İyi Eğlenceler. Maxi TR
MaXi TR | Türkiyeni En Güncel Bilgi Teknoloji Forumu.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

Like/Tweet/+1
Anahtar-kelime

En son konular
» Türkiye'de Doğurganlık HızıAzalıyor
Sebzeli Bulgur Pilavi EmptyCuma Ekim 18, 2013 5:42 pm tarafından Admin

» Taner Yıldız: Geleceğin Madenini Bulduk Çıkaramıyoruz
Sebzeli Bulgur Pilavi EmptyCuma Ekim 18, 2013 5:38 pm tarafından Admin

» Hakkari'de 40 Milyon Tonluk Maden Rezervi
Sebzeli Bulgur Pilavi EmptyCuma Ekim 18, 2013 5:33 pm tarafından Admin

» Telefon kalp krizini bildirecek
Sebzeli Bulgur Pilavi EmptyÇarş. Mart 27, 2013 7:51 am tarafından Admin

» Google’a Sokak görünümü yaramadı
Sebzeli Bulgur Pilavi EmptyC.tesi Mart 16, 2013 9:14 pm tarafından Admin

» Sebzeli Bulgur Pilavi
Sebzeli Bulgur Pilavi EmptyC.tesi Mart 16, 2013 7:15 pm tarafından Admin

» Top Kek Tarifi
Sebzeli Bulgur Pilavi EmptyC.tesi Mart 16, 2013 7:13 pm tarafından Admin

» Canlı Maç Sonuçları
Sebzeli Bulgur Pilavi EmptyC.tesi Mart 16, 2013 6:41 pm tarafından Admin

» Böğürtlen Şerbeti
Sebzeli Bulgur Pilavi EmptyC.tesi Mart 16, 2013 6:34 pm tarafından Admin

Mayıs 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Takvim Takvim

Dost siteler www.yesildunya.net

Sebzeli Bulgur Pilavi

Aşağa gitmek

Sebzeli Bulgur Pilavi Empty Sebzeli Bulgur Pilavi

Mesaj tarafından Admin C.tesi Mart 16, 2013 7:15 pm

Malzemeler
YARIM BARDAK BEZELYE
YARIM BARDAK BULGUR
1 ORTA PATATES
1 ORTA SOĞAN
1 ORTA DOMATES
2 DİŞ SARIMSAK
TUZ
TEREYAĞI
BAHARAT ÇEŞİTLERİ
Tarif
SOĞAN, PATETES VE DOMATESİ
KUŞBAŞI DOĞRUYORUZ
SOĞANLARI BİRAZ YAĞDA
KAVURUYOR ÜZERİNE PATETESLERİ
ATARAK İKİSİNİ SOTELİYORUZ
BEZELYE VE YARIM BARDAK KADAR
SICAK SU İLE SEBZELERİ
PİŞİRİYORUZ.
BULGURU ATIP SUYUNU,TUZUNU
VE BAHARATLARINI
AYARLIYORUZ,DOMETESLERİ
DÖKÜP AĞZINI KAPATIYORUZ
PİŞİNCE TEREYAĞI EKLEYİP
KARIŞTIRIYORUZ.

Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 66
Tecrübe puanı : 201
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 05/03/13

https://maxitr.forumdizini.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz